vrijdag 22 januari 2010

En jaaaaaaa




Gisteravond is het bekend geworden.
Ik ben nu een officieel lid van het DT-team van House of Sketches.
We mogen elke week ons best doen om vd sketch een mooi voorbeeldkaartje te maken.
Ik vind het allemaal erg spannend en ben benieuwd wat de andere DT-leden ervan maken.
Zal soms een hele uitdaging zijn om met mijn onregelmatige werk tijd te vinden om van de sketch iets moois te maken. Maar ik ga zeker mijn best doen.
Op 28 januari moet onze eerst kaart binnen zijn bij Meryon en zal dan de 30ste op het House of Sketches blog te zien zijn.
De andere DT-leden zijn: Elly, Nyna, Ilonka en Christa.

Tot gauw weer,
gr Linda

maandag 18 januari 2010

DT Call voor House of Sketches



Dit is de sketch waarnaar jij je kaart moet/mag maken om mee kans te maken op het lid worden van het design team. Ze zoeken 5 mensen die hun creatieve ei kwijt kunnen in de sketch.

Ik heb 2 kaarten gemaakt en zou graag van jullie horen met welke ik mee moet gaan dingen voor deze wedstrijd. Ik kan zelf niet zo goed kiezen, want vind ze allebei wel leuk en schattig.



>


woensdag 6 januari 2010

Toch nog even posten.


Het stempelafdrukje is er eentje van In2Stamps (haaft Meryon gewonnen) en ik mocht er een afdrukje van gebruiken. Het papier is van de Kerstserie van Magnolia 2009. En de bloemen zijn natuurlijk gemaakt met de Floral Punch ponsen.


Afdrukje gekocht via Marktplaats. Papier gebruikt uit de magnolia kerstserie van 2009. De multi-frame van Nellie Snellen gebruikt. de bloemen met de floral punch ponsen gemaakt.



Afdrukje van Meryon gekregen. En de tekststempel ook gebruikt van haar. Papier is van Marianne Design Kerstrood. En afgemaakt met sneeuwbloemen, zelf gemaakt met ponsen van Make Me


Dit kaartje gemaakt met een afdrukje gekregen van Meryon. Uitgesneden met spellbinders nestabilities squaloped squares. Plaklintje vd Xenos gebruikt en papier vd Euroshop.


Deze kaart gemaakt met papier van Marianne Design Kerstrood. Afdrukje gekregen van Meryon. Met een spellbinders nestabilities scolloped squares uitgesneden. Afgewerkt met bloemen gemaakt met de floral punch ponsen en een plaklintje vd Xenos.



Nog een kaart gemaakt van papier van Basic Grey. STempelafdrukje heb ik van Scrapgirlmarianne gekocht. Het Labeltje heb ik gemaakt met een hoekpons geleend van Meryon. Het afdrukje heb ik met de multi-frame van Nellie Snellen uitgesneden.
De bloem gemaakt met de floral punch ponsen.



Kaart gemaakt met papier van Basic Grey.
Bloemen gemaakt met floral punch ponsen. STempelafdrukje gekregen van Meryon. ZIj heeft ook de tekst gemaakt en ik heb haar nestabilities gebruikt om alles te stansen.

maandag 4 januari 2010

Leuke westrijd van in2stamps


Ze hebben een leuke wedstrijd.
Je moet op je blog een post over hun site plaatsen en niet in de side-bar.
Je kan een setje van 3 leuke stempels winnen uit de serie Baby of Get Well
Mijn vriendin Meryon heeft eerder bij hun al eens een serie stempels gewonnen.
Ze zijn echt geweldig!!!
Dus doe ook mee en "spread the words".
Dus kijk op de site http://www.in2stamps.blogspot.com/